Foto's worden niet in de app bewaard en niet naar een server gestuurd. Ze verlaten de gsm enkel wanneer u zelf op Bewaar en deel tikt.
De herkenning draait volledig op de gsm. Enkel het herkenningsmodel wordt eenmalig gedownload.
Laad hier het officiële logo (png of jpg). Het blijft enkel op deze gsm en komt bovenaan elke samengestelde foto.
Tik op Opnieuw om een positie over te doen. Een meting (bv. 12 XT of limitatie) komt mee op de foto.